tiistai 25. syyskuuta 2007

Mangaa Umedassa

Dodiin. Eilen en kirjoitellutkaan mitään, ja olikin aika tylsähkö päivä. Ei ollut koulua eikä muuta menoa perheen kanssa, joten lähinnä lepäilin koko päivän. Ajattelin että olisin käynyt läheisessä puistossa kuvia räpsimässä, mutta sitten alkoi sataa oikeen kunnolla, ja ukkonenkin jyrähteli. Hyvä että en lähtenyt :P

Tänään oli aamulla koulussa ensin 5min haastattelu japaninkielen opiskelusta, ja taidan joutua beginner ryhmään. Muuten ei mitään vikaa, mutta kun siinä on mukana myös 3 ruotsalaista jotka ei osaa japania ollenkaan, joten pelkään että en opi viikkoon tai pariin mitään uutta, mutta toivotaan että se jotenkin saadaan järjestettyä.

Koulussa oli päivällä myös n. 4 tunnin tyhjä tauko, joten päätettiin käväistä Umedassa sijaitsevassa mangakaupassa. Koska kauppa aukesi vasta kl12, käytiin ensin kattomassa paikallista pelihallia. Tuttuja pelejä oli jonkin verran, mutta nämä kaksi olivat ne mielenkiintoisimmat tuttavuudet :P (peleistä tietämättömille ei sano varmaan mitään)


Silent Hill valopyssypeli. Tätä voisi joskus jopa kokeillakin :D


Half Life 2......joku outo ihmepeli :D ...2 joystickia ja polkimet?! pitäisi ehkä kokeilla niin selkiäisi miten ihmeessä tuota pelataan...ja minkälainen peli se on.


Pelihallissa oli semmoinen nostokurkipelisysteemi(?!) jossa oli palkintona vähän erilaista tavaraa kuin suomessa :p


Mangakauppa sijaitsi ostarissa, missä oli tämä jännä lohikäärmenurkkaus :D En tiedä mikä putiikki/baari tuossa oli, mutta varmaan joku yökerho tai joku?


Tässä kuva ostarin käytävästä. Syömispaikkoja ja karaokepaikkoja oli hirmuiset määrät. Käytiin syömässä udonia yhdessä pikkupaikassa. Kuvassa olevat ihmiset odottelevat mandaraken (se mangakauppa) aukenemista.


Tässä mandaraken sisäänkäynti. Kyseessä siis aika isohko kauppa :D 2 kerroksessa, joista molemmat aika isoja kerroksia.


Tämä on kuva mandaraken ykköskerroksen yhdestä käytävästä, eikä edes ole kokonainen käytävä! Näitä käytäviä oli ykköskerroksessa jotain 5-6, ja kaikki täynnä mangaa :P Kakkoskerroksessa oli lähinnä tytöille suunnattua shonenai doujinshia, mutta myös cosplay osio, musiikkia ja figuja. Sekä myös pelejä, aina supernintendosta ps3:n.

Kaupassa hieman häiritsevää aluksi oli aikuisille suunnattujen tuotteiden määrä :D ja ne oli ihan häikäilettömästi esillä. Ketään ei kuitenkaan tuntunut tuo häiritsevän, ja asiakkaina oli niin miehiä kuin naisia, ja eri ikäisiä. Suomessa joku kukkahattutätien pataljoona olisi takuulla halunnut lukita nuo materiaalit jonnekin syvimpään kellariloukkoon :P

Kotiin tultuani okaasan sanoi että kännykkäni saapui. Ihan näppärän näköinen vehje, värinäyttö, kamera ym. eikä maksanut mitään kun okaasanin kautta liittymä hommattiin :P Reippaasti parempi puhelin kuin mitä kotosuomessa on ollut käytössä.
Ainoa huono puoli on että puhelin ja manuaali on täysin japaniksi :D pitää hieman itse opiskella, ja sitten yrittää kysyä vaikka Hirolta apua, joka tosin ei englantia oikein puhu X) ...ehkä huomenna koulussa joku osaa auttaa.


Meiliosoitteen osasin itse rekisteröidä..ihme kyllä :D Japanissa siis kännyköissä ei ole tekstiviestejä, vaan lähetellään maileja, jolloin ei lähetetä puhelinnumeroon, vaan mailiosoitteeseen. Ja kännymaili ja pc maili on eri asia.



Tässä vielä lopuksi mysteeriovi *doDOOOOoooonnnnn* o_____o

2 kommenttia:

maduin kirjoitti...

Tuosta mangapaikasta tulee mieleen yksi uneni missä oli kaikki maailman mangat samassa paikassa ;_; Do want
Näppärän näköinen kännykkä kyllä. Harmi että sun täytyy luopua siitä myöhemmin etkä voi ottaa mukaasi :D
Tuo Half-Life 2 juttu on itseasiassa vanha tuttava minulle. En siis ole pelannut sillä (duh) mutta olen kuullut tuosta jo useasti. Senja mainitsi aikaisemmin Counter-Strike Neon joka on kans aika vanha tuttavuus :]

Anonyymi kirjoitti...

Hoho ehkä niillä polkimilla ohjataan raivoisaa ihmissyöjätankkia. :T
jos toi lohikäärmes on todella joku yökerho niin tommosia lisään suomeenki ja portsarit lomalle hoho. Hieno kännykkä, ilmankos on jääny päähä jostain j-dramasta et japsit sanoo aina "meeru desu" ku ne "meilaa" kännyköillä.

-Liis