sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Iltaostokset

Eipä tässä enää sitten minnekään lähdetty. Näköjään olin tuon bunkasaijutun ymmärtänyt väärin tai jotain. Kävin tässä sitten kaupassa jotain ostelemassa. Kävin ensin ostamassa vähän mangaa, kun halusin jonkun ostaa :P Päädyin Yotsubaton ekaan volumeen, kun se on ehkä vähän simppelimpää japania, joten sitä osaa lukea, vaikka olenkin nuo käännettynä jo lukenut :x

Sitten kävin myös 100 yenin kaupassa (mistä muuten saa vaikka mitä! ja kaikki vaan 100 yeniä) ostamassa vähän naposteltavaa ja pikkupyyhkeen jolla voi hikea pyyhkiä naamasta, tai kuivata kädet julkisessa vessassa käynnin jälkeen, koska niissä ei välttämättä ole mitään kuivausmahdollisuuksia (kaikilla tuntuu olevan tuommoinen).

Toiset naksut on habanero rinkuloita. Eli tietämättömille habanero on maailman tulisin chili. Kyllä niissä potkua on :D mutta ei onneksi liikaa, ihan hyvin noita syö.


Oli hassua myös huomata miten nopsaan täällä tulee pimeä, ja kuinka aikaisin. Lähdin kauppaan vähän ennen kuutta, ja sillon oli vielä ihan valoisaa. Sitten kun tulin 100 yenin kaupasta, eli joskus puoli seittemän tai jotain, niin oli jo pimentynyt. Suomalaisena ei oo myöskään tottunut että pimeällä on vielä jotain 27 astetta :P tuntui myös niinkuin kello olisi jo jotain kl 22 tai jotain, kun pimeni ihan täysin. Kaipa näihin tottuu. Nyt naksuja syömään, mangaa lukemaan ja illallista odottelemaan (joka siis on tässä talossa aina kl 20).

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moi Sakari!
Vähän hienoo kun ootte nyt siellä! Sain Tuomaalta linkin tähän blogiin. Koti ja huoneesi näyttivät oikein mukavilta, ja voin kuvitella sut hyvin siellä kolistelemassa ovien karmeja... ;)

Millainen on Senjan koti ja perhe? Toivottavasti mukavia hekin. Ainiin, onko kivaa kun sulla onkin nyt pikkusisko ja -veli? :)

Terveisiä siis Göteborgista! Täällä on joka päivä aina vaan kivempaa! Parin päivän päästä lähden Suomeen käymään.

Ha det bra! Kramar,
Rella

saka kirjoitti...

moi!
senjan perhe asuu omistamansa ravintolan yläkerrassa, joten on hieman erilainen kuin tämä. Perhe on mukava, ja osaa englantiakin kai vähän paremmin, joten kommunikaatio toimii helpommin :P

Onhan se kiva kun in pikkusisko ja veli, vaikka ei nyt niin pieniä olekaan :D ..ja kunhan tästä nyt kielitaito paranee niin voi jopa jostain puhuakin :P

Täälläkin on ruotsiin törmännyt kun jopa 4 vaihtaria on ruotsista!

heps.