torstai 27. syyskuuta 2007

Japanin opiskelu alkoi.

Eilen alkoi japanin opiskelu. Jouduin nyt siihen beginner ryhmään, jossa vielä opetellaan hiraganoja ja katakanoja, mikä on hieman tylsähköä. Tuleepahan ainakin kerrattua merkit, hyvällä opetuksella. Opettaja on mainio. Ei osaa englantia hirveän hyvin, mutta on tosi mukava ja luokassa nauretaankin paljon :P ...ei kuitenkaan meidän osaamattomuudellemme. Ruotsalaisetkin pikkuhiljaa alkaa oppimaan jotain.

Hirveästi muuta ihmeellistä ei päivän aikana tapahtunut. Opin käyttämään kännykkää hieman enempi, ja pystyin lähettämään Yukille (Japanilainen oppilas joka näytti tien kotiin kun tulin ekan kerran) mailin. Toissapäivänä illalla Hiro ja hänen Osaka Gakuinissa opiskellut enkunopensa neuvoivat hieman tuota kännykän käyttöä.

Illallisella eilen juhlittiin tuon enkunopen valmistumista. Valmistui toissapäivänä, joten oli kakkua jälkiruokana, ja vielä pienet hedelmätortut. Sen lisäksi monen lajin ateria, niin olin ihan täysi X)

Ilma on myös hieman alkanut aamuisin viilentymään, eli vain 20+ asteita :P joten yöllä nukkuu paremmin. Muutenkin jet lag on varmaan jotakuinkin ohi. Nyt viime yönäkin nukuin ihan suoraan herätyskellon soittoon, mitä ei aiemmin ole oikein tapahtunut.

Nyt valmistautumaan kouluun.

Ei kommentteja: