maanantai 10. syyskuuta 2007

Matka lähenee

Nyt enään n. viikko aikaa matkan alkuun. Jännitys kasvaa...
Nähtiin viime perjantaina Osaka Gakuinin Director of international programs, joka Norjan reissulle mennessään poikkesi täällä käymässä. Oli kyllä mukava nähdä joku sieltä ennen lähtöä. Erittäin mukavalta tyyppi vaikuttikin. Oli alunperin Hawaijilta ja itsekin joskus vaihtarina Japanissa, joten osasi kertoa omiakin kokemuksiaan.

Sai myös innostumaan lähdöstä erittäin paljon. Saatiin myös jokainen (me kolme vaihtaria) hienot turbokynät, joissa jokaisessa punainen ja musta kuulakärkikynä, ja vielä lyijytäytekynä. Kaikki siis yhdessä kynässä! Oli kuulemma jossain ulkomailla hirveän moni halunnut tuollaiset kynät kun oli nähnyt :D ...enkä kyllä ihmettele, sen verran makea on!! taitaa käydä monia kateeksi ;P


Kynässä oleva pieni sininen lintu on feenix lintu, koulun maskotti.

Yritin myös kysellä isäntäperheeltä, onko heillä internettiä, mutta vastausta ei ole kuulunut. Kuulimme kuitenkin koululta, että internet ei näköjään Japanissa vielä olekaan hirveän yleistä normaaleissa kotitalouksissa, vain jotain 30% luokkaa, mikä hieman huolestuttaa... Toivo elää kuitenkin vielä. Helpottaisi huomattavasti blogiin kirjoittamista ja muutakin yhteydenpitoa ulkomaille. Koulussa kuitenkin nettiyhteys olemassa vähintään.

sellaista tällä kertaa.

Ei kommentteja: