lauantai 29. syyskuuta 2007

Ääniä

Pakko tässä ennen nipponbashiin lähtöä kirjoitella vähän äänistä japanissa. Pieniä piipityksiä tuntuu tulevan melkein kaikkialta. Aamulla kun söin nyt aamupalaa, pesukone sai hommansa loppuun, ja kuului n. 10 sekunnin pieni melodia :D Roska-autoista tulee kokoaika pieni piupaumelodia minkä luulisi sopivan paremmin jätskiautoon, juna-asemilla kuulutuksia ja varoituksia ja junan saapumista somistaa pieni luritus, ja jotkut liikennevalotkin soittelevat jotain pientä pätkää. Varmaan kaikkialla mistä suomessa kuuluisi vaan "piip" kuuluu täällä "piupaupilipalidiudaudumdumdum" :D Jännä ero, ja ihan kivakin kyllä. Esim. tuon pesukoneen pätkän kuulee paremmin kuin yhden tai pari piippausta, ja jos piippaus olisi pidempi niin se ottaisi vain hermoon. Pieni melodia ei häiritse läheskään niin pahasti.

Aamu ei muuten kyllä mennyt hirveän hyvin. Taisi iskeä migreeni tuossa aamukuuden aikaan, ja otin burana 600, mikä kyllä tepsi päänsärkyyn ihan hyvin, mutta tyhjä vatsa ei oikein pitänyt. Nyt on olo kuitenkin alkanut kohentumaan, ja kunhan se ei tästä enää mene huonommaksi missään vaiheessa niin luulisin pääseväni matkaan. Onneksi migreeni oli lievemmän puoleinen, koska isossa olisi mennyt kauemmin tuskaillessa ja parantuessa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

moi sakke! tosi kiva lukee sun kuulumisia, ja varsnkin noita arkipäivän ilmiöitä!!! niinku ääniä... ja ruokia ja lippulaitteita ja muuta =)

hyviä kylpyhetkiä!
mäkin ajttelin kohta mennä, heh.

terv. inkku