sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Nipponbashi

Eilen oltiin siis nipponbashissa. Oppaiksi tuli Yuki ja hänen kaverinsa Kaname. Nipponbashiin aika helppo oikeastaan mennä. Joudun vaihtamaan junaa vain kerran.

Lämpötila oli siinä 20+ astetta, ja Yukilla ja Kanamella oli kokoajan hirveän kylmä :D lämpötila oli minun mielestäni ihan kiva joskin sateiden aikaan tuuli oli vähäsen viileä. Tällainen sää kyllä kiva, kun ei sisällä tarvitse ilmastointimasiinaa pitää päällä :P

Lounasta käytiin syömässä kaitensushi ravintolassa, eli ravintola missä sushiannokset pyörivät ympyrää liukuhihnalla, ja siitä saa vapaasti napata mitä haluaa syödä. Annokset oli kuudella erilaisella lautasella, joista jokaisella oli oma hintansa. Minä söin niitä kahta halvinta versiota :D mutta tosi hyvää oli vaikka hinta ei ollut niin kova (105-150yeniä per lautanen). Suomessa kun sushia olen syönyt niin en ole niin hirveästi pitänyt, mutta tuo oli kyllä hyvää. Japanissa tuo oikeasti osataan.

Ensimmäinen kauppa missä käytiin oli cosplay kauppa, eli pukuja ja peruukkeja eri anime/mangasarjoista jne. Peruukkeja soviteltiin ja kivaa oli :D Senja meinaa varmaan jonkun peruukin ostaa, ja sopi kyllä hyvin päähän :o vähän outoa kyllä nähä pinkki tai vihreähiuksisena :D


Tämä on kai yksi nipponbashin otakualueen pääkaduista, koska se oli täynnä aiheeseen liittyviä kauppoja. Kaikkea peleistä sarjakuviin ja figuureihin sai täältä.


Tässä yksi kaduilla olevista kaupoista.

Yksi isompi kauppa missä käytiin oli Kotobukiya, joka on figuurikauppa. Paljon oli kaikkea, ja joitain olisi halunnut ostaakin X) mutta en vielä viitsinyt kuluttaa paljoa rahaa.


Käytiin myös Maid Cafessa, mikä oli aika erikoinen kokemus. Kahvila missä käytiin ei ollut oikein kummoinen ulkoasultaan ja sisustuskin oli aika ankeahko. Syötävät oli nimetty joidenkin animejuttujen tai pelijuttujen mukaan, ja kun tarjoilija toi syötävän pöytään, hän sanoi tai huusi siihen nimeen liittyvän jutun, esim. pelissä olevan taian nimen. Tämä lähinnä nauratti X) mutta kai jotkut siitä pitävät. Olihan se ihan jännä kun tytöt hirveän kohteliaasti hääräsi ympärillä, mutta ei kyllä ihan hintansa väärti ole :D kallista nimittäin on. Tuommoinen kerran kokemus riitti :P Söpöjä olivat kyllä tarjoilijat :x ...kuvia ei kuitenkaan ole koska noissa ei saa kuvata. Tuo ylempi kuva on joku toinen maid kahvila, josta napsasin kuvan matkalla.


GACHA GACHA! Gashapon koneet, myös gacha gachoiksi kutsutaan. Nämä on siis samanlaisia masiinoita mitä suomessakin, joista saa purkkaa tai jotain pikkurihkamaa. Nimi tulee siitä, kun sitä veiviä pyörittää niin ääni on gacha gacha :D Masiinat maksaa 100-200 yeniä, ja on ehkä vähän laadukkaampaa kuin suomen samoissa versioissa, ja näitä on myös paljon erilaisia, kuten kuvasta näkee :P


Minun gashapon saaliini, ja tällä kertaa myös ainoat nipponbashiostokseni. Pikkulehmäukkeli on nyt avaimenperäni, sellaista olin yrittänyt löytää jo kauan.

Reissu oli tosi mukava ja Yuki ja Kaname tosi kivoja. Varmaankin heidän kanssaan lähtee jonnekin uusiksi, ja Yukin kanssa pitää pelata videopelejä joku päivä. (Yuki tosin varmaan päihittää mut niissä helposti ;-;)

Ei kommentteja: