keskiviikko 17. lokakuuta 2007

ボウリングとラーメン。

Keilailua ja raamenia.

Koulua on kuulunut. Rankkaakin välillä ollut mutta pyritään kestämään!
Tänään koulun jälkeen läksin Yukia tapaamaan. Tarkoitus lähteä keilaamaan. Kaname ja joku hänen kaverinsa oli tulossa mukaan.

Aluksi mentiin Yukin kanssa hänen asuntoonsa odottelemaan että Kaname pääsee koulusta, ja pelaamaan videopelejä! :D Pelattiin aika montaa peliä. Aluksi Puyo Puyoa, joka on puzzlepeli, Yuki rökitti mut aika tehokkaasti :D kun teki ihme turbokomboja, voitin vaan jos Yuki mokasi tai onnistuin pilaamaan komboyrityksen ;3 PuyoPuyon jälkeen pelattiin Narutopeliä, DDR (ohjaimella, mikä on vaikeaa :D), Bombermania ja N64 Smash bros.:ia. (anteeksi te jotka ette pelejä tunne :D) Kaname ilmestyi sitten vihdoin, ja pelattiin ensin Smash brosia kolmisteen, ja lopuksi kun Kanamen kaveri Emi saapui, bombermania nelinpelinä, mikä oli hyvin hauskaa.

Pelien jälkeen suunnattiin keilahalliin. Keilahallissa ei mitään hirveän ihmeellistä, kengät tosin tuli automaatista, mikä oli jännä. Jouduin ottamaan suurimmat kengät :D eli 27cm. Hinnoista en osaa sanoa, koska en suomessa pitkään aikaan ole keilannut, mutta 1300yeniä per henkilö 6 pelin verran. 300yeniä kengät.

Pelattiin tiimipeliä :D eli 2 vs. 2. Ja pareja vaihdeltiin jan ken po tyyliin. (jan ken po, eli kivi sakset paperi) Kolmessa vikassa pelissä löytiin vielä vetoa (100yeniä :P). Hävisin lopulta 100yeniä, koska pelit meni häviö, voitto, häviö. X) Muutenkin mun suoritukset meni ihan vuoristorataa. Paras peli oli 117 pistettä, huonoin 52 :D ...hyvin tuo paras kuitenkin ottaen huomioon että en ole pelannut pitkään aikaan. Uusintamatsi on suunnitteilla ;3

Keilailun jälkeen mentiin syömään ramenia, eli nuudeleita. Annos taas hitsin iso :D enkä jaksanut kaikkea syödä kun vatsa on taas vähäsen vikuroinut jostain syystä. Löin myös pääni ekaa kertaa matalaan vessan oveen. Jouduin myös englanninkielen tuomariksi ravintolassa :D kun nämä päätti kilpailla kuka lausuu parhaiten englantia. Yritin siinä sitten myös opettaa R:n ja L:n japanilaisille, mutta ei ole näille helppoa :D

Pituudesta voisi vielä sen verran puhua, että on tosi outoa kun jos seison ihmismassassa niin voin nähdä suurimman osan yli :D jotenkin tottunut että suomessa olen vain keskiverto pituudeltani.

Päivä oli tosi mukava, ja nosti mielialaa kivasti. Mukava myös viettää päivää pelkästään japanilaisten kanssa, ja ollaan menossa varmasti muuallekin tällä porukalla :)

Sellaista tällä kertaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei !

Pekka kommentoi keilailua taidetta ja teeseremoniaa jutun perään...hih

Keilailu on hauskaa, olen minäkin kerran käynyt, työnmerkeissä, enkä kyllä pärjännyt.. täytynee ruveta harjoittelemaan, että pärjään sinulle kun tulet takaisin.

Lisää vain kuvia sivulle, niin ei sitten tule kerralla niin paljon.. esim näistä japanilaisista ystävistä..sano että Suomessa vaativat, jos et muutoin tohdi ottaa.

Nauti elämästä, muista että hengität japanilaista ilmaa...

terv pirkko

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Tuomas kirjoitti...

Joo, luulen että tuo R:n ja L:n opettaminen on muuten turhaa...eli keskity vaan keilaamiseen ;-) tosin sekin on mun mielestä ihan tuuripeliä, eli älä pistä turhan isoja panoksia.