tiistai 2. lokakuuta 2007

Elektroniikkaparatiisi

Tänään taas koulussa normaalia opiskelua.

Koulun jälkeen lähdin metsästämään sitä kanji peliä itselleni. Läksin Umedaan, josta Eric (kolmas suomalainen, puoliksi japanilainen, vaihtari) sanoi löytyvän iso Yodobashi kamera liike. Liike löytyikin aika helposti, koska se oikeasti on iso :D Stockmannin kokoa, ehkä isompikin, ja kyseessä siis lähinnä elektroniikkaliike!

Elektroniikka kattaa kuitenkin kaiken kodinkoneista, soittimista, leluista, ihme härpäkkeistä ja videopeleistä ties mihin. Jännä paikka kuitenkin oli :P (kuvia ei ole kun kameraa en pitänyt tänään mukana :x) Peliosasto oli mukavan iso, ja löysin lopulta sen mitä etsin \o/ Ostin myös lisäksi Gyakuten Saiban pelin (Phoenix Wright lännessä), koska se on hyvä peli kuulemma, ja japaniversiossa vielä englanninkielinen versio mukana. Ostin myös tyylikkään valkoisen kotelon ds:lle, jotta sitä uskaltaa kuljettaa laukussa :x


Päivän saalis.

Eipä tänään muuta kummempaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uu kanjipeli :o. Just mietittiin vähän aikaa sitten japanintunnilla että vähänkö sellainen olisi siisti DS:lle, kun ottaa huomioon kaikki piirtomahdollisuudetkin.

...onko se sitten mistään kotoisin/hyödyllinen?

Saka kirjoitti...

japani-englanti käännösjuttu on tosi hyvä. antaa englanninkäännöksen ja hiraganat. toisinpäin, eli englannista japaniksi ei kuitenkaan toimi niin hyvin, koska antaa lähinnä aina sanan selityksen japaniksi, tai sitten pelkän kanjikäännöksen. joten jos japani->englanti riittää, niin suosittelen kyllä :P ja peli siis Kanji sonomama rakubiki jiten.