maanantai 29. lokakuuta 2007

Kishibe festivaalit ja tervetuliaisbileet

Tässä menneenä viikonloppuna oli koulussa pe-su kishibefestivaalit ja viime lauantaina host perhe piti minulle tervetuliasibileet :P Kun kuukauden täällä oon nyt ollut.

Kishibefestivaaleilla kävin perjantaina ja sunnuntaina. Perjantaina festarit oli aika hiljaiset, ja yksi syy siihen oli että suurimman osan ajasta oli täysi kaatosade :D


Olin liikkeellä Yukin ja hänen kaverinsa Daisuken kanssa. Käytiin katselemassa vähän bändejä, joista yksi on kuvassa esiintyvä ガールSIX eli girlSix, kun kuusi tyttöä siinä on :D Lukiolaiskoulupuvuista huolimatta tytöt on yliopiston opiskelijoita :P koulupuvut vain esiintymisasuina. Kuvat tuolta vähän tärähtäneitä, kun oli hieman hämärää näköjään vaikka valoja aika paljon olikin. Salamaa en viittinyt käyttää.


Festarin jälkeen menin Yukin kämpille, ja poimittiin matkalla Kaname mukaan. Pelailtiin siellä sitten Bombermania jälleen Nintendo64:llä :D kuvassa hieno tiimipelin tulos, Kaname valkoinen, minä musta, Yuki sininen ja tietokone punainen.


Lauantaina oli sitten illalla Welcome Party minulle. Kutsuin itse paikalle Kanamen, Emin ja Ericin. Yuki oli kutsuttu jo valmiiksi paikalle :P

Paikalla oli siskon kavereita, veljen enkunope joka juuri valmistui OGU:sta, pari vanhempien kaveria, koulusta international centeristä eräs ja sitten minulta nuo 4 kaveria. Ruokaa oli paljon, ja juotavaakin :D olutta tuntui riittävän vaikka kuinka. Mukavaa oli, ja keskusteluakin syntyi, ja minulla oli vielä Eric kääntämässä jos jotain en tiennyt :P (ikävä kyllä aina käyttää Ericiä kääntämiseen näin paljon :x pitää itse opiskella ahkeraan).

Juhlasta en itse kuvia ottanut, mutta ryhmäkuva napsattiin, laitan sen tänne kunhan saan sen itselleni.

Juhlan jälkeen mentiin Yukin luokse viisikkona, eli minä, Yuki, Kaname, Emi ja Eric. Emi meni aluksi töihin (työaika kl 22-02 tai jotain :D baarissa) ja tuli sitten Yukin luo. Valvottiin ja juotiin viiteen asti, eli mukavaa oli X) bombermania tietysti taas. Aamulla kaikki oli päässyt ylös n. kl12 aikaan. Jonka jälkeen alettiin suuntaamaan taas Kishibefestareita kohti, vaikka olo ei ehkä ollut paras mahdollinen :D

Festareilla katseltiin vapaapainia, joka oli todellista showta. Alussa erittäinkin hauskoja esityksiä, jossa mukana ninja joka piiloutui lakanatiiliseinän taakse :D Viimeinen esitys oli vähän pelottavampi jo kun liikkeet oli aika rajuja. Pieniä haavoja taisi toinen ottelija saada vielä. Mutta ihan jännäähän tuo oli, taitavia tyyppejä kyllä nuo painijat. Kuvia on tästä pari, mutta otin ne kännykällä kun kamera jäi kotio, ja en ole niitä vielä koneelle saanut siirrettyä.

Painiesityksen jälkeen oli vuorossa lopetusjuhlat, jossa oli myös Kampus prinsessan valinta :P Myös livemusiikkia oli vähän. Prinsessakisa oli aika jännä. Mukana oli vielä eräänlaisena tuomarina joku entinen yliopiston opiskelija, joka nykyään on kai aika kuuluisakin. Esiintynyt leffoissa ja tv-sarjoissa. Ehdokkaat saivat sitten erilaisia tehtäviä, kuten rakkauden tunnustaminen tälle julkkikselle tai julkkiksen rakkauden tunnustamisen hylkääminen :D

Voittaja oli hyvin söpö pieni tyttö, joka kyllä ehdottomasti ansaitsi voiton :P Rakkauden tunnustaminen jne jutut häneltä oli kyllä niin söpöä että julkkiskin oli hyvin vaikuttunut.

Lopetusjuhlan jälkeen käytiin vielä syömässä lähipaikassa. Sitten kotio pientä flunssaa potemaan x_x;; ja nyt yritellään parantua.

Ei kommentteja: