perjantai 30. marraskuuta 2007

Yö Osakassa

Saksalaisella vaihtarilla oli viime viikonloppuna synttärit, joten lauantaina mentiin niitä viettämään minnekäs muualle kuin izakayaan. Ruokaa tuli pöytään aikamoinen määrä ja hyvin erilaisia syötäviä, juotavaa sai myös kuluttaa niin paljon kuin ehti. Hintaa tuli 3500 yeniä, eli hieman yli 20 euroa kai. Ei mikään paha hinta.


Kuvassa synttärisankari puhaltamassa kakun kynttilöutä.


Tässä synttärisankari hienossa synttärilahjaksi saadussa sammakkoasussa :D

Izakayan jälkeen osa joukosta lähti jatkamaan juhlimista karaokeen. Koska viimeiset junat lähtevät täällä jo kello 12 aikaan yöllä, oli tarkoitus odottaa aamujunia, eli valvoa sinne kello viiteen :P ja näinhän sitten myös tehtiin. Karaokessa oli myös rajaton juomatarjoilu, vaikkakin oli reilusti laimeampaa kuin izakayassa. Oli ihan jännä kokemus laulaa niin monta tuntia putkeen, mutta hauskaa oli. Olisi siellä saanut nukkuakin, ja joku taisikin nukkua. Tämä on aika perinteinen tapa viettää yö juhlimisen jälkeen, koska taksi on ihan liian kallis nuorille ihmisille.

Muita vaihtoehtoja yön yli hengailemiseen ovat internetkahvilat, mangakahvilat ja mediakahvilat. Näissä saa myös oleskella yön yli ihan rauhassa. Jotkut ihmiset jopa asuvat näissä, jos ei asuntoon ole varaa. En kyllä tiedä miten niihin on sitten varaa, mutta näin kuulemma vain tekevät.

Nyt viikonloppuna on tarkoitus mennä jonnekin vuorella olevaan huvipuistoon tai vastaavaan, ja uhkailivat että käveltäisiin vuorelle :D ..kuvia ja tekstiä siitä myöhemmin, ja ehkä hieman nopeammin kuin nämä :x

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Halvimmissa nettikahviloissa yön viettäminen kustantaa vain noin 6e, eli halvemmaksi tulee, kuin oma asunto. Tietenkin jos päivät ollaan sitten töissä.