torstai 20. joulukuuta 2007

Ollaan nyt hetki vielä.

Muutama päivä sitten oli enää kuukausi jäljellä aikaa Japanissa oleskelemiseen, ja se ahdisti itseäni aika paljon. Täällä on kuitenkin viihtynyt sen verran hyvin, että olisi vielä halunnut pidempään olla, varsinkin kun melkein kaikki muut vaihtarit jäävät vielä pidemmäksi aikaa.

Joitain päiviä sitten sain kuitenkin yllätyksekseni tiedon, että koulun puolesta voisin vielä jäädä tänne toisen lukuvuoden ajaksi. Tämä oli tietenkin aika hyvä uutinen minulle, joten päätin kokeilla miten koukku nappaa.

Suomesta tiedusteltuani mikä tilanne on, selvisi että uusia oppilaita ei ole tulossa, ja kaikkien mielestä voisinkin jatkaa opiskelua täällä vielä kesään asti! Japanin koulussa sanottiin vielä että yleensä tähän vaadittaisiin byrokratiaa paljonkin, mutta koska kuulemma olen niin "hyvä tyyppi ja tuon hyvää ilmapiiriä luokkaan" menee asiat kohdallani hieman nopeammin :D

Hieman tässä menee jotkut jutut uusiksi, ja jouduin ikävä kyllä torjumaan jälkikäteen kivan duunipaikan, mikä harmittaa kyllä. Ajattelin kuitenkin että tämä tilaisuus on liian hyvä heittää hukkaan, joten päätin oleskella täällä vielä hieman pidempään. Henkilökohtaisesti ajattelin myös että tämä on juuri mitä kaipaan, hieman irti kaikesta tutusta vähän pidempään, jotta keksin mitä seuraavaksi sitten tekisin.

Toivottavasti ei suomessa nyt kukaan jää liian paljoa kaipaamaan :x mutta kyläilemään saa tulla vapaasti :D ja mailit, skype, mese ja irc toimii yhä.

Asunpaikasta ensi vuoden puolella ei vielä ole tietoa, mutta se selkenee tässä jossain kohti.

Älkää siis vielä hylätkö tämän blogin lukemista(jos tätä edes moni lukee?), vaikka päivitykset olleetkin lähiaikoina vähän harvemmassa :x nythän on aikaa kirjoitella hieman enempikin, joten toivottavasti saan mielenkiintoista materiaalia aikaan.

Ensi viikolla on edessä Tokion reissu, jolta tulee sitten suurempikin juttu varmaan, en kyllä tiedä saanko sieltä käsin kirjoiteltua, mutta katsellaan. Viimeistään matkan jälkeen yritän saada kirjoitettua, jopa ennen uutta vuotta jos onnistun :D

4 kommenttia:

Tuomas kirjoitti...

Hey, hienoa että jatko onnistui! Eiköhän sitä duunia pääse myöhemminkin tekemään.
Tokion reissu kuulostaa... noh ainakin mielenkiintoiselta. Lähinnä se e-kahviloiden yöpymiskäyttö vähän särähti korvaan... mutta maassa maan tavalla ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ! Tosi hienoa, että voit vielä jäädä..toki tulee ikävä, varsinkin kun on asennoitunut , että kohta tavataan. Mutta tämähän on juuri sitä mitä sinä kaipasit.. juttuja me jaksetaan lukea niin paljon kuin jaksat kirjoittaa ja etenkin katsoa kuvia, nehän kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sehän me tiedetään..joten lisää odotellessa..

terv Pirkko

Saka kirjoitti...

Tokion yöpyminen hoitui nyt mitä varmimmin kaverin kautta. Eli mukaan lähtevän Aaronin tyttöystävän kaverin kämppä on käytössämme yöpymistä varten. Joten jos ei junasta myöhästytä niin voi nukkua mukavasti :P

Jääminen on kyllä kivaa, kun kavereitakin nyt tosi hyviä saanut. Vähän nyt kuitenkin iski heti koti-ikävä kun tämä varmistui,kun itsekin oli jo vähän asennoitunut näkemään perhettä taas. Pitää skype videopuheluita tehdä vähän niin näkee tuttujaa naamoja välillä. Ja kyllähän meidän perheessä muutkin on vuodeksi toiseen maahan lähtenyt :P

Anonyymi kirjoitti...

Jäät sinne?!! Tietenkin meillä tulee kauhee ikävä!

Täytyyks sun sitten muuttaa? et joko sille perheelle riitti :)

mut mä tenttaan sua sit mesessä, koska mul on ihan sata kysymystä tästä...

-inkku-