lauantai 20. syyskuuta 2008

Beergarden

Hieman ennen valmistujaisia menimme koko vaihto-oppilasryhmän ja opettajien kanssa Beergardeniin, eli talon katolla sijaitsevaan ravintolaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kaikki juhlivat yhdessä ulkona, ja taisikin jäädä ainoaksi kerraksi.

Katolle löydettyämme odottelimme lippuja. Lipulla sai baaritiskiltä lasin itselleen, johon sai pyytää minkä drinkin tai alkoholin halusi, lasia vaihdettiin aina juoman mukaan, mutta vain yksi per henkilö aina kerralla.

Vaikka olimme talon katolla, kerros 10+ en muista tarkkaan, emme olleet niin korkealla, kaupungin muihin taloihin verrattuna.


Ruoka  oli buffet tyyppinen, ja erittäin herkullinen! Muut vieraat paikassa koostuivat lähinnä työpaikkaporukoista, ainakin siltä näytti. Muutamia kaveriporukoitakin oli.

Koska juomat sai tilata itse, yritin keksiä jotain hyvää juomasekoitusta. En kuitenkaan ollut niin tietoinen mitä juomat olivat, joten onnistuin tilaamaan kahden vahvan alkoholin sekoituksen, joka oli aika myrkkyä maultaa ja väriltään :D

Illan hämärässä juttu alkoi luistamaan kokoajan paremmin, ja kaikki  halusivat yhtäkkiä räpsiä kuvia, varmaankin koska kaikkia ei toista kertaa kokoon saisi.

Amerikkalaisia, korealaisia ja kiinalaisia.


Kaikki hauska päättyy aikanaan, ja me päätimme lähteä pois siinä vaiheessa kun sade alkoi  :P onneksi ei hirveän luja sade, mutta hieman teki ulkoilmassa juomisen ja syömisen hankalaksi.

Hauskaa oli kyllä.

Ei kommentteja: