sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Picnic

Ennen suurta suunnitelmaamme halusimme mennä hieman puistoon picnicille. Puistoksi soveltui tietenkin parhaiten Maailmannäyttely puisto 1970-vuodelta josta minulla on kuvia blogin alussa.

Mukaan lähti noin kymmenen, ja aikeena oli syödä lounasta sekä heitellä frisbeetä, ja sulkkismailatkin oli mukana. Miinuspuolena oli pienet sadekuurot joita tuli aika-ajoin, mutt onneksi syömistä varten löysimme katetun alueen.

Siying palaamassa pöytään sulkkismatsin jälkeen.

Käväisimme myös katsastamassa auringon tornin, koska kaikki eivät olleet sitä nähneet. Todella iso se oli vieläkin.

Muut osa ryhmästä lähti katsastamaan japanilaista puutarhaa, mutta koska minä, Siying, Artjom ja Aaron olimme jo nähneet paikan, päätimme mennä tutkailemaan muuta aluetta puistossa.

Tästä näkee Japanin kesälämpötilaa, eli 28 astetta ja kosteus  mukavat 75%. Tämä ei siis vielä ollut näitä kuumimpia päiviä. 35 astetta ja yli on tavallista Osakassa kesällä, ja kosteus tekee siitä erittäin nihkeää. Hikeen kannattaa siis tottua jos on aikeissa kesällä tuonne päin matkustaa.

Kävelimme puiden latvojen korkeudella olevaa puusiltaa pitkin, jossa puut tekivät tällaisia hienoja tunneleita välillä.

Puusiltojen päässä oli korkea torni, josta näki puiston laajuuden. Kuvassa taustalla voi siis nähdä sen massiivisen auringon tornin, sekä oikealla huvipuisto Expoland, joka oli suljettuna kuolemaan johtaneen vuoristorataturman takia. Puisto oli kai tarkoitus täysin remontoida ja muuttaa, sekä avata seuraavana syksynä uudelleen.

Näimme ja kuulimme puiston yltä vesiputouksen ääniä, joten päätimme mennä metsästämään sitä. Lopulta se löytyikin. Ei mikään suuren luokan, mutta ihan kiva silti.

Siying ihastelemassa vesiputousta.

Puiston jälkeen kävimme vielä muutaman korealaisen vaihtarin kanssa karaokessa, ja näimme heidät samalla viimeistä kertaa. Mukava picnic reissu, vaikka hieman satoikin. Olisi ehkä kannattanut tehdä hieman aikaisemmin, koska lämpötila teki urheilemisesta aika rankkaa.

Ei kommentteja: